Instrumenter og Verneutstyr

brannfarlig

 

 

 

 

VÅRE HOVEDLEVERANDØRER INNENFOR LABORATORIE INSTRUMENTER OG VERNEUTSTYR ER:

GFL Gesellschaft für Labortechnik gmbH

Alt innen dypfrysere, vannbad/rystebad, inkubatorer og annet ekstra utstyr til histologiske, kjemiske, kliniske, bakteriologiske laboratorier.

Katalog:

Vannbad, rystere, frysere.pdf


 

FALC INSTRUMENTS

Flere artikler for kjemiske og farmasøytiske laboratorier som analysevekter, thermoblokker, ovner, platevarmere og destillatorer. Prisvinnere av Pharmintech Awards 2016 med sin revolusjonerende teknologi Arachno™ som tillater å kjøre seks forskjellige analyser paralellt. Øker effektivitet og produktivitet. Nyttig innen farmasøytiske analyser, organisk kjemi og solid fase analyser.

Katalog:
ArachnoTM.pdf


 

LEEC

LEEC er et av Storbritannias markedsledende produsent som forsyner et omfattende utvalg av laboratorieutstyr, inkludert mikrobiologiske inkubatorer, CO2-inkubatorer, Kjøle inkubatorer, Varmekabinetter, Tørkeskap og Mikrobiologiske sikkerhetsskap i klasse 1.


 

CAPP

Capp ApS er en privateid dansk leverandør av pipetter, benchtop instrumenter som sentrifuger, vortexer, plate washers og plast forbruksvarer til laboratoriene. 


 

ROCKER

ROCKER er en Taiwan-basert ledende produsent som spesialiserer seg på utvikling, produksjon og salg av laboratoriefiltrering utstyr, hovedsakelig brukt innen mat, vanntesting, mikrobiologi, molekylærbiologi og rensing av ulike materialer. 


 

NICKEL- ELECTRO LTD

Nikkel-Electro er en familieeid bedrift med over 60 års erfaring innen design og produksjon av laboratorieutstyr. De har et bredt utvalg av blant annet vannbad.


 

ESCO GLOBAL

Esco er en ledende produsent av laboratorie- og biofarma utstyr og IVF medisinske enheter.
Arbeidsstasjoner til dyreforskning, CO2 Inkubatorer, Microplate Shakers, biologiske sikkerhetsskap, PCR kabinetter, Bioreaktorer og systemer til fermentering.


IUL S.A

IUL, S.A. startet virksomheten i 1987. Målet med IUL’s instrumenter er å øke effektiviteten ved å designe brukervennlige automatiserte utstyr til mikrobiologiske laboratoriene. 


 

 

CENTURION

Centurion Scientific har vokst raskt til en av de ledende Storbritannias sentrifuge-produsenter med stort utvalgt av sentrifuger til Kliniske, Analytiske, Forsknings- og Veterinær laboratorier.


 

 

B SCIENCE 

B Science Global er en dansk produsent av frysere til laboratorier. Produktporteføljen omfatter:
Hydrogen Peroxide Plasma Sterilizer (H2O2)
Chest Freezer Range
Biological Safety Cabinet Class II
Mobile Air Sterilizer

Katalog:
BSC Class II Type A2.pdf
Chest Freezer.pdf 
Mobile Air Sterilizer.pdf


 

KIRSCH

Kirsch er en global produsent av profesjonelle kjøleskap og frysere til helsevesenet laboratorier, apotek, Sykehus, klinikker, blodbanker, kjemiske og farmasøytiske selskaper.


 

NORDIC LAB

Nordic Lab er en dansk produsent og leverandør av ultrafrysere og tilbehør.


 

DIAPATH

Diapath S.p.A. designer og produserer instrumenter og reagenser for histo-cyto patologi. 


 

Adam Equipment 

Adam Equipment er globalt designer av presisjonsvekter og vekter for bruk i laboratorier,  helsevesenet, veterinærklinikker og industri.